Kennelträffar
Kennelträff på Hunneberg 5 november 2016

Kennelträffar

Vi försöker att årligen anordna två kennelträffar, en på våren resp. en på hösten. Utöver detta försöker vi sammanstråla våra hundvänner för spontana träffar där vi tar gemensamma promenader/ tränar med våra hundar och fikar ihop. Vi håller även i olika tränings- eller vallningsläger där ni valpköpare har tillfälle att (i mån av plats) delta till egenkostnad för aktivitet och mat. Vid dessa tillfällen hyrs oftast externa instruktörer in. Alla valpköpare är varmt välkomna att delta vid dessa aktiviteter. I mån av plats erbjuds även andra hundvänner att delta. Håll koll på kommande aktiviteter i vår kalender.

Magiica´s Rubinii
Magiica´s Lapinkoira Wargen har funnit sin spegelbild
Magiica´s Asterion

Lusse-tramp 2019

Den 14 december planerar för en gemensam lapphundspromenad. Plats: Eldmörjan, Hunneberg (Vargön).    Tid: 10.00-14.00. Vi går en promenad runt sjön och avslutar med korvgrillning. Både valpköpare och andra hundvänner hälsas välkomna. 


Vårläger 2020

Den 24-25 april genomfördes ett vårläger i samverkan med kennel Lihkku. Lägret vände sig till valpköpare, fodervärdar och er som har valp efter våra hanar etc. Mer information om detta läger kommer så fort våra planer är helt klara.


Maila eller ring för mer information om arrangemanget/ anmälan om deltagande.