Magiicas Kennel

Valpar planeras 2024.

We have puppy plans in 2024.

Våra valpplaner / Puppy plans

Just nu

Uppdaterad: 2024-04-21

Parning har skett mellan Magiica's Turmalin SE29786/2017 och Lilla Hamrums Credo Quia Absurdum SE63258/2020. Preliminärt kullindex vid parning hd 110 ed 106 inavelsgrad 0.4 %. Båda föräldrar är hd och ed fria, har godkänt BPH och är utställda. Valparna blir heriditärt fria för pompes och kan max bli bärare av Prcd-pra. 


Kullen följer både SKK:s regler samt uppfyller rasklubbens avelspolicy. Länk till parningskombination på SKK avelsdata.


Vi förbehåller oss rätten att välja köpare med stor omsorg för att hitta aktiva, kärleksfulla och livslånga hem till våra valpar. Du ska ha tidigare hund vana och ett genuint tränings-/ tävlingsintresse för att aktivera din hund. Vara villig att genomföra hälsokontroller och mentaltest av hunden när tiden är inne. Samt ha god kännedom om finsk lapphund och dess rasegenskaper.


Vi söker framtida fodervärdar med tidigare hunderfarenhet för utplacering av valp med bibehållen avelsrätt. Att vara fodervärd innebär ett mycket nära samarbete med oss på kenneln, varav du måste bo i vårt närområde samt vara införstådd i vilka rättigheter och skyldigheter som ett fodervärdsavtal innebär. 

Innan du kontaktar oss vill vi att ni läser

Valpköparinformation

Before you contact us, please read

Puppy buyer information